دانلود تحقیق آبرسانی شهری - آسمان فایل
مرداد
۱۸
۱۳۹۵

دانلود تحقیق آبرسانی شهری

آب تشکیل شده است از ۱۱ درصد هیدروژن و ۸۹ درصد اکسیژن. در طبیعت نمی توانیم آب خالص را بیابیم بلکه درصدی ناخالصی و مواد خارجی همواره در آن می توان در آن یافت. که این ناخالصی ها تاثیر بدی بر بدن انسان دارند. در ادامه مطلب می توانید تحقیق آبرسانی شهری را مشاهده و دانلود نمایید.

آبرسانی شهری

 توضیحات بیشتر درمورد تحقیق آبرسانی شهری

عنوان:آبرسانی شهری
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:۲۶

بخشی از تحقیق آبرسانی شهری به همراه فهرست مطالب تحقیق آبرسانی شهری را قسمت پایین می توانید مشاهده  کنید.

رنگ آب آشاميدني-آب آشاميدني بايد بي رنگ باشد و در ضخامت هاي زياد رنگ آبي مايل به سبز زلالي را داشته باشد. كدري آب بواسطه ي وجود مواد معلق و كلوئيدي در آب است. درجه كدري آب را در اروپا بدين روش تعيين مي كنند كه در كف استوانه اي به قطر ۲۵ ميليمتر حروف استاندارد شده اي قرار مي دهند و سپس در آن آب مورد آزمايش را تا ارتفاعي مي ريزند كه ديگر خط نامبرده خوانا نباشد. در اينحال درجه كدري آبرا بر حسب ارتفاع مزبور معين مي كنند. حداكثر كدري مجاز آب آشاميدني در استانداردهاي اروپاي شرقي اينست كه نوشته ي تايپ شده در گودي ۳۰ سانتيمتر زير آب خوانده شود.
در استاندارهاي آمريكايي از راه مقايسه درجه كدري آبرا مشخص مي كنند. بدين شكل كه كدري آب مقطري را كه يك ميلي گرم در ليتر گرد سيليس  وارد آن گرديده و كاملا مخلوط شده باشد را واحد كدري فرض مي كنند(NTU). در عمل بوسيله ي تابش يك اشعه ي نوراني در نمونه ي آب مورد آزمايش و اندازه گيري شدت نوري كه از آب گذشته است درجه كدري آنرا تعيين مي كنند. در استاندارد آمريكا حداكثر كدري اب برابر ۱۰ ميلي گرم در ليتر سيليس مي باشد. كدري اب ممكن است موقتي هم باشد مانند كدري شيري رنگي كه در نتيجه ورود بيش از حد اشباع ملكولهاي هوا در آب به وجود مي آيد و پس از مدتي با بيرون رفتن ذرات هوا، آب حالت زلالي خود را دوياره بدست مي آورد. رنگ آب مربوط به مواردي است كه در آن نمك هايي به صورت حل شده و يا كلوئيدي يافت مي شوند. مثلا نمكهاي آهن به ان رنگ متمايل به قرمز و نمك هاي منكنز زنگ قهوه اي متمايل به سياه مي دهند. زردي رنگ آب نشانه ي وجود تركيب هاي گياهي و اسيدهاي آلي ناشي از فساد آنها با وجود خاك رس مي باشد. در حالي كهس بزي اب نشانه ي وجود گياهاني چون آلك ها و جلبك ها در آن مي باشد.
ج-بوي آب آشاميدني –آب آشاميدني بايد بي بو باشد. وجود اسيد سولفيدريك، كلر، فنول و آمونياك به آب بوي ناخوشايند مي دهند. با ۵۰ تا ۶۰ درجه گرم كردن آب بوي آن بيشتر نمودار مي گردد. آزمايش تعيين بو بهتراست در محل برداشت آب انجام گيرد تا اينكه پيش از آزمايش گازهاي بودار از آب بيرون نروند
مزه ي آب آشاميدني[۱]-مزه آب بايد گوارا باشد. آب با درجه سختي خيلي كم حالت بي مزگي ناخوشايندي را مي دهد. شوري آب نشانه ي وجود نمك خوراكي و تلخي آن دليل زيادي منيزيم مي باشد. آب هاي قليايي (۹PH>) مزه آب صابون را دارند در حالي كه آب هاي اسيدي (۶(PH< ترش مزه هستند. وجود زياد نمك هاي آهن و آلومينيوم مزه آب را گس مي كند، در حالي كه مزه گنديدگي آب به علت آلودگي هاي آلي آنست كه ممكن است همراه با ميكروب هاي بيماري زا نيز باشد.
بد مزگي آب بسته به عادت مردم متغير است. غالبا بد مزگي آب به علت وجود نمك ها با مقادير زير شروع مي گردد: نمكهاي آهن از ۵/۰ ميلي گرم در ليتر، نمك خوراكي از ۳۰۰ تا ۴۰۰، سولفات كلسيم(گچ) از ۵۰۰ تا ۶۰۰، سولفات منيزيم از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ و كلرومنيزيم از ۶۰ تا ۱۰۰ ميلي گرم در ليتر مره آبرا تغيير داده و بد مزه مي كند.
-هدايت پذيري الكتريسيته ي آب آشاميدني-هدايت پذيري الكتريسيته ي آب آشاميدني تا ۴۰۰ ميكرومهوسي خوب و تا ۱۰۰۰ ميكرومهوسي قابل قبول مي باشد.

فهرست مطالب تحقیق آبرسانی شهری در قسمت پایین  آمده است.

-خواص آب
خواص فيزيكي آب هاي آشاميدن
درجه گرماي آب آشاميدني
رنگ آب آشاميدني
بوي آب آشاميدني
خواص شيميايي آب آشاميدني
پس مانده ي تبخير و پس مانده ي سرخ كردن آب آشاميدني
-درجه سختي آب آشاميدني
-خواص بيولوژيك و باكترولوژيك آب آشاميدني
خواص آب مصرفي در كارهاي ساختماني
الف-آب هاي گاز كربنيك دار
ب-آب هاي سولفات دار
ب-آب هاي سولفات دار
ج-آب هاي شور
روش هاي تصفيه آب
شبكه هاي آشغال گير
روش ته نشين كردن مواد خارجي آب
الف-ته نشيني بدون استفاده از مواد شيميايي
ب-ته نشيني با استفاده از مواد شيميايي
صافي ها
صافي هاي كند
صافي هاي تند
روش هوادهي
الف-ايجاد باران مصنوعي
استفاده كربن فعال در تصفيه آب
ج-ايجاد آبشار
د-پودر كردن آب
و-هوادهي در محيط سربسته

 

هم اکنون می توانید تحقیق آبرسانی شهری را به قیمت ۴۹۰۰  تومان از سایت آسمان فایل دانلود نمایید.

 

توجه : لطفا از این پایان نامه جهت تکمیل مطالعات و تحقیقات خود استفاده کنید و از ارایه مستقیم آن به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی به استاد خودداری کنید.
در صورتی که هرگونه اطلاعاتی شامل پروژه، مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش کارآموزی و … در مورد هر موضوعی در اختیار دارید که مالکیت آن برای خودتان است. نیاز به خرید و پرداخت هزینه نیست، ما با شما تبادل فایل خواهیم داشت. کافیست عنوان و فهرست فایل خودتان را برای ما ارسال کنید، تا پس از بررسی توسط پشتیبانی سایت، راهنمایی های لازم برای تان ارسال شود. ما در کمتر از ۲ ساعت مورد را بررسی کرده و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند. برای تبادل فایل ها و اطلاعات با ایمیل زیر در ارتباط باشید. ایمیل پشتیبانی: contact-us@asemanfile.ir

      مطالب مرتبط



برای ارسال سوال، نظر، انتقاد، پیشنهاد، از فرم زیر استفاده کنید

فقط به سوالاتی پاسخ داده می شود که مرتبط با موضوع فوق باشد.