دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ - آسمان فایل
شهریور
۱
۱۳۹۵

دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ

در قدیم برای نگهداری مواد غذایی از ترکیب یخ و نمک استفاده می کردند. امروزه به دلیل اهمیت زمان مواد غذایی را منجمد می کنند. آنزیم بری یا بلانچینگ عبارت است از فرآیند حرارتی جهت غیر فعال سازی آنزیم ها در سبزیها و برخی میوه ها. در تحقیق آنزیم بری ، بلانچینگ بطور کامل به روش بلانچینگ آشنا می شویم.در ادامه این تحقیق را دانلود کنید.

آنزیم بری ، بلانچینگ

مشخصات فایل

عنوان: آنزیم بری ، بلانچینگ
فرمت فایل: powerpoint(قابل ویرایش و پرینت)
تعداد صفحات: ۲۱
حجم فایل: ۴۹۰ کیلوبایت

خلاصه آنچه در تحقیق آنزیم بری ، بلانچینگ می خوانید.

آنزیم چیست؟
آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود ۱۰۷ برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد.
انجام سریع یک واکنش در موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژه‌ای مانند دما و فشار بالا نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بوسیله آنزیمها صورت می‌گیرد.

بلانچینگ چیست؟
-آنزیم بری یا بلانچینگ عبارت است از فرآیند حرارتی جهت غیر فعال سازی آنزیم ها در سبزی ها و برخی میوه ها.
-اینکار باعث جلوگیری از تغییر رنگ و طعم سبزیجات در مدت نگهداری خواهد بود.
-آنزیم بری یک پروسه حرارتی است که بر روی سبزیجات و میوه ها اعمال می شود که باعث غیر فعال شدن آنزیمها شده و کیفیت ماده غذایی مانند عطر ، طعم و رنگ بهتر حفظ می شود .
-در این عمل علاوه بر آنزیمها تعدادی ا میکروارگانیسم های سطحی نیز از بین می روند. همچنین بافت ماده غذایی نرم شده و از شکنندگی آن جلوگیری می شود. که به دو صورت آب داغ و بخار داغ انجام می گیرد.
-استفاده از بخار داغ مواد مغذی کمتری را دستخوش تغییر می کند . برای سبزیجاتی که قطعات کوچک دارند دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۲-۴ دقیقه و برای سبزیجات برگ دار ۰٫۵-۲ دقیقه زمان لازم است. موادی مثل فلفل ، پیاز و سیر اگر آنزیم بری شوند طعم خود را از دست می دهند و برای ماده ای مثل بامیه باعث حذف تلخی آن می شود.

فهرست مطالب تحقیق آنزیم بری ، بلانچینگ در پایین آمده است.

تاریخچه نگهداری مواد غذایی
آنزیم چیست؟
بلانچینگ چیست؟
بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش
بلانچينگ با بخار آب
بلانچينگ خشك
طريقه بلانچ کردن
نکاتی در مورد بلانچ کردن
برنامه زمان بلانچينگ به روش های مختلف

هم اکنون می توانید تحقیق آنزیم بری ، بلانچینگ را به قیمت ۳۹۰۰  تومان از سایت آسمان فایل دانلود نمایید.

توجه : لطفا از این پایان نامه جهت تکمیل مطالعات و تحقیقات خود استفاده کنید و از ارایه مستقیم آن به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی به استاد خودداری کنید.
در صورتی که هرگونه اطلاعاتی شامل پروژه، مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش کارآموزی و … در مورد هر موضوعی در اختیار دارید که مالکیت آن برای خودتان است. نیاز به خرید و پرداخت هزینه نیست، ما با شما تبادل فایل خواهیم داشت. کافیست عنوان و فهرست فایل خودتان را برای ما ارسال کنید، تا پس از بررسی توسط پشتیبانی سایت، راهنمایی های لازم برای تان ارسال شود. ما در کمتر از ۲ ساعت مورد را بررسی کرده و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند. برای تبادل فایل ها و اطلاعات با ایمیل زیر در ارتباط باشید. ایمیل پشتیبانی: contact-us@asemanfile.ir

      مطالب مرتبط



برای ارسال سوال، نظر، انتقاد، پیشنهاد، از فرم زیر استفاده کنید

فقط به سوالاتی پاسخ داده می شود که مرتبط با موضوع فوق باشد.