دانلود پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات - آسمان فایل
شهریور
۶
۱۳۹۵

دانلود پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

می توان زندگی یک میوه و سبزی را به سه مرحله ۱- رشد ۲- غالب شدن ۳- پیری تقسیم کرد. کیفیت میوه در مرحله رشد خیلی پایین است. بیشتر میوه ها در مرحله بلوغ نیز کیفیت بالایی ندارند. بالاترین کیفیت میوه مربوط به مرحله بلوغ است. برای آشنایی کامل با این مراحل و نیز کنترل کیفیت میوه و سبزیجات می توانید این تحقیق را دانلود و مطالعه کنید.

کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

مشخصات فایل کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

عنوان: کنترل کیفیت میوه و سبزیجات
فرمت فایل: powerpoint (قابل ویرایش و پرینت)
تعداد اسلایدها: ۲۱
حجم فایل: ۳۵۹ کیلوبایت

خلاصه آنچه در تحقیق کنترل کیفیت میوه و سبزیجات می خوانید.

شاخص های بالغ شدن و بلوغ:
—شناسایی معیارها و شاخص های بلوغ از چند جهت حائز اهمیت است:
—۱- عمر انباری Storage life : گذشتن از مرحله بلوغ یک میوه و عدم برداشت آن می تواند لطمات شـدیدی بر عمر انباری آن بزند. گفته می شود به ازای هر یک روز کـه از مرحلـه بلـوغ سـیب مـی گـذرد تـاخیر در برداشت باعث کاهش عمر انباری محصول به مدت ۲۴ روز می شود.
— ۲- حمل و نقل Transportation
—۳ -جابجایی Handling : تعیین دقیق زمان بلوغ می تواند به خسارت کمتر میوه ها در حین جابجایی و حمل و نقل کمک نماید معمولاً حمل و نقل میوه هایی که Over mature بلوغ بیش از حد دارند باعث خسارت به آنها می شود.
— ۴- مصرف Consuming : برداشت بعضی از میوه ها قبل از مرحله بلوغ باعث می شود که پـس از انبـار داری نیز به طور طبیعی نرسیده و کیفیت مطلوبی پیدا نکند (مثل گوجه فرنگی)
—شاخص های تعیین بلوغ باید شرایطی داشته باشد اولاً باید ساده باشند و به سادگی در مزرعـه توسـط کـشاورز قابـل استفاده باشد. قابل اندازه گیری یا کمی Objective باشند در صـورت امکـان ظـاهری یـا Subjective نباشـد در سالهای مختلف یکسان بوده و برای اندازه گیری آنها از وسایل ارزان قیمت استفاده شود.
—روشهای تشخیص بلوغ اکثراً تحت تاثیر آب و هوا، تغییرات فصلی، نوع خاک، وضعیت تغذیه، محل قرار گـرفتن میـوه روی درخت، اندازه میوه، رطوبت خاک، روش هرس، استفاده از هورمونها و مواد شیمیایی قرار گرفته و لـذا تغییـر در فاکتورهای ذکر شده می تواند سبب ایجاد مشکلات و اختلالاتی در تعیین بلوغ تجارتی یک محصول گردد.

روشهای تعیین بلوغ :
—۱- روشهای شیمیایی
—۲- روشهای فیزیکی
۳- تغییرات ظاهری
۴- فاکتورهای محیطی
۵- اندازه گیری فیزیولوژیکی

اندازه گیریهای شیمیایی :
—روش کمی می باشد مثالهای آن مانند آزمایش مقدار نشاسته با استفاده از یدید پتاسیم که برای برداشت سیب و موز مناسب است شدت رنگ آبی ظاهر شده مشخص کننده میزان نشاسته میوه است.
(Total soluble solid (T.S.S : مقدار مواد جامد محلول کل که از طریق دستگاه رفرکتومتر یا (فام نگار) انـدازه گیری می شود برای انگور، مرکبات، طالبی و کیوی قابل استفاده است . TSS در واقع منعکس کننده مقدار قند میوه ٧ می باشد البته اندازه گیری مقدار قند می تواند به روشهای شیمیای ی نیز انجام شود ولی اندازه گیری TSS به مراتب ساده تر از اندازه گیری قند به روش شیمیایی است.
—میزان اسیدیته که از روشهای تیتراسیون به دست می آید PH آب میوه با استفاده از PH متر تعیین می شود. اندازه گیری قند از دستگاه رفرکتومتر، اندازه گیری میزان تانن با اسـت فاده از Fecl3 کلروفریـک و یـا بـه صـورت کمـی بـا استفاده از رنگ سنج یا کالریمتر تعیین می گردد. برای تعیین میزان گسی یا Astringency ناشی از وجود تانن در میوه هایی مانند خرمالو میزان سـیاه شـدن بافـت میوه در اثر کاربرد Fecl3 تعیین نمود و با مقایسه آن با تصاویر استاندارد میزان گسی میوه را تعیین می کنند.

فهرست مطالب تحقیق کنترل کیفیت میوه و سبزیجات در پایین آمده است.

 

اندازه گیری محیطی هم اکنون می توانید تحقیق کنترل کیفیت میوه و سبزیجات را به قیمت ۳۹۰۰  تومان از سایت آسمان فایل دانلود نمایید.

توجه : لطفا از این پایان نامه جهت تکمیل مطالعات و تحقیقات خود استفاده کنید و از ارایه مستقیم آن به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی به استاد خودداری کنید.
در صورتی که هرگونه اطلاعاتی شامل پروژه، مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش کارآموزی و … در مورد هر موضوعی در اختیار دارید که مالکیت آن برای خودتان است. نیاز به خرید و پرداخت هزینه نیست، ما با شما تبادل فایل خواهیم داشت. کافیست عنوان و فهرست فایل خودتان را برای ما ارسال کنید، تا پس از بررسی توسط پشتیبانی سایت، راهنمایی های لازم برای تان ارسال شود. ما در کمتر از ۲ ساعت مورد را بررسی کرده و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند. برای تبادل فایل ها و اطلاعات با ایمیل زیر در ارتباط باشید. ایمیل پشتیبانی: contact-us@asemanfile.ir

      مطالب مرتبط



برای ارسال سوال، نظر، انتقاد، پیشنهاد، از فرم زیر استفاده کنید

فقط به سوالاتی پاسخ داده می شود که مرتبط با موضوع فوق باشد.