شهریور
۶
۱۳۹۵

دانلود پاورپوینت روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

 چینی ها برای پوشش میوه از پارافین استفاده می کردند که این یک روش برای نگهداری میوه ها بود. استفاده از موم نیز یک روش برای نگهداری میوه ها و سبزیها بوده است که برای جلوگیری از ، از دست دادن رطوبت استفاده می شده است. در ادامه می توانید تحقیق روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات را دانلود و مطالعه کنید.

روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

مشخصات فایل روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات

عنوان: روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات
فرمت فایل: powerpoint (قابل ویرایش و پرینت)
تعداد اسلایدها: ۱۲
حجم فایل: ۷۲ کیلوبایت

خلاصه آنچه در تحقیق روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات می خوانید.

تاریخچه استفاده از پوششهای خوراکی
پوششهای محافظ از قرن دوازدهم میلادی مطرح بوده است. وقتی که چینی ها از پارافین برای پوشش میوه به عنوان یک روش نگهدارنده استفاده می کرده اند، در سال ۱۸۰۰ ،پوششهای خوراکی به صورت موم برای حفاظت میوهها وسبزیها در مقابل ازدست رفتن رطوبت استفاده میشده است، یک مثال خوب، موم به کار رفته روی سیب ها برای کاهش از دست رفتن رطوبت است که هنوز هم استفاده می شود.
استفاده ازپوششهای خوراکی تا قبل ازسال ۱۹۲۲ میلادی، به عنوان روشی علمی و همه گیر بیان نشده بود تا اینکه دراین سال یک نفر با نام بروگدان مومی کردن محصول را مطرح کرد. از حدود نیم قرن قبل استفاده از پوشش خوراکی بیش از صد مورد گزارش شده وکاربرد تعدادی فیلم نگهدارنده تهیه شده ازروغنهای معدنی، مواد پروتئینی، مواد پلی ساکاریدی ومومها که جزءآیین نامه های افزودنیهای غذایی تحت نظر سازمان غذا ودارو می باشد، نیز مطرح شده است.

تعریف پوشش خوراکی پوششهای خوراکی
لایه های نازکی از مواد قابل خوردن هستند که به عنوان محافظ یا پوشش زینتی روی سطح میوهها و سبزی ها قرار میگیرند و چون عمل پوشش دادن به طور اتوماتیک صورت میگیرد، خطر آلودگی به ترکیبات مضری که به طور بالقوه روی دستهای کارگر یا وسایل و… هستند، وجود نخواهد داشت .این مواد اغلب از منابع گیاهی تهیه می شوند و ممکن است قادر به انتقال طعم ها به محصولات نیز باشند، همچنین با حفظ ویتامینها موجب ارتقاء سطح سلامتی محصول میگردند.
با استفاده از فیلم های خوراکی، اثر سوئی بر سلامتی یا کیفیت تغذیهای محصولات مشاهده نشده است، بلکه آنها میتوانند حامل مواد مکمل تغذیه ای باشند. به عنوان مثال فیلم هائی با اساس پروتئینی وجود دارند که بسته به کیفیت پروتئین مورد استفاده، دارای قابلیت تقویت کننده ی تغذیهای مهمی برای محصول هستند، البته برای کسانی که نسبت به مصرف ماده غذائی خاصی حساسیت دارند، باید توجه ویژه مبذول گردد لذا لازم است استفاده از چنین فیلم هایی به عنوان پوشش روی محصول به آگاهی مصرف کننده برسد و حتی مصرف مقادیر بسیار اندک آن نیز باید روی برچسب محصولات غذائی مشخص گردد.

قابلیتهای پوششهای خوراکی
برای میوه ها و سبزی ها ماندگاری بعد از برداشت میوهها و سبزیها به سه فاکتور مهم بستگی دارد و اگر هر سه فاکتور به دقت کنترل شوند ماندگاری بعد از برداشت این فرآورده ها به حد بهینه میرسد.
الف- جلوگیری از کاهش رطوبت ب- کاهش فعالیتهای بیولوژیکی ج- کاهش فعالیت میکروارگانیسم ها در مقابله با سه فاکتور مذکور، می توان به قابلیتهای پوششهای خوراکی به شرح زیر اشاره نمود.
به تأخیر انداختن کاهش رطوبت: با عمل پوشش دادن، انتقال بخار کم شده و موجب تأخیر در فرآیند خشک شدن و در نتیجه بهبود کیفیت ظاهری در طول دوران فروش به مدت چند روز یا چند هفته میگردد.
کاهش سرعت تنفس: با عمل پوشش دادن امکان نفوذ اکسیژن و انجام تنفس که عامل مؤثر فساد میوه ها و سبزی ها است، کاهش می یابد.
جلوگیری یا تأخیر در رشد میکروبی: مشاهده شده است که توسط عملکرد مساعد پوشش ها، از فرآیند رشد کپک و سایر میکروبها برای دوره ی طولانی به مدت ۶۰ روز زمانی نسبتا جلوگیری می شود.

فهرست مطالب تحقیق روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات در پایین آمده است.

مقدمه
تاریخچه استفاده از پوششهای خوراکی
تعریف پوشش خوراکی پوششهای خوراکی
قابلیتهای پوششهای خوراکی
انواع پوششهای خوراکی
واکسها و پارافین موم
پوششهای مبتنی بر گلوتن گندم
پوششهای مبتنی بر پروتئین سویا
پوشش خوراکی کیتوسان
عملیات پوشش دهی
پوشش دادن به طریق اسپری
پوشش دادن به طریق غوطه وری
نتیجه گیری

هم اکنون می توانید تحقیق روش های کنترل کیفیت میوه و سبزیجات را به قیمت ۳۹۰۰  تومان از سایت آسمان فایل دانلود نمایید.

توجه : لطفا از این پایان نامه جهت تکمیل مطالعات و تحقیقات خود استفاده کنید و از ارایه مستقیم آن به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی به استاد خودداری کنید.
در صورتی که هرگونه اطلاعاتی شامل پروژه، مقاله، تحقیق، پایان نامه، گزارش کارآموزی و … در مورد هر موضوعی در اختیار دارید که مالکیت آن برای خودتان است. نیاز به خرید و پرداخت هزینه نیست، ما با شما تبادل فایل خواهیم داشت. کافیست عنوان و فهرست فایل خودتان را برای ما ارسال کنید، تا پس از بررسی توسط پشتیبانی سایت، راهنمایی های لازم برای تان ارسال شود. ما در کمتر از ۲ ساعت مورد را بررسی کرده و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند. برای تبادل فایل ها و اطلاعات با ایمیل زیر در ارتباط باشید. ایمیل پشتیبانی: contact-us@asemanfile.ir

      مطالب مرتبط



برای ارسال سوال، نظر، انتقاد، پیشنهاد، از فرم زیر استفاده کنید